Zonwering Mierlo

Knikarmschermen

Wat is er nu fijner dan in de zomer in een handomdraai van uw terras uw favoriete buitenplaats maken? Door te kiezen voor een van onze knikarmschermen, kunt u lekker beschut genieten van een maaltijd, onbezorgd werken aan uw laptop of tablet of gewoon heerlijk van een wijntje genieten. Een knikarmscherm wordt ook wel een zonnescherm genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat u altijd een knikarmscherm bij ons vindt dat uitstekend bij uw persoonlijke smaak en woning past.

Knikarmscherm met halfopen cassette: de Picca

De Picca is ons instapmodel en heeft een halfopen cassette. Dit zonnescherm is standaard voorzien van handbediening maar kan naar wens voorzien worden van een elektrische motor. Wilt u het nog comfortabeler, kies dan voor de intelligente Somfy IO motor die voorzien is van een ingebouwde ontvanger en terugkoppelend systeem. De maatvoering gaat tot een maximum van 5,5 x 2,5 meter of 5 x 3 meter.

Knikarmscherm met gesloten cassette: de Cunera

De Cunera is voorzien van een gesloten cassette en is echt een sieraad aan elke gevel. De details maken dat dit scherm er oogstrelend uit ziet. De unieke vormgeving bestaat uit gestileerde zijkappen en hij kan geleverd worden in diverse lakkleuren op het hoogwaardig en recyclebaar aluminium framewerk. De maximale breedte bedraagt 6 meter en de maximale uitval is maar liefst 3 meter. Bovendien is het Cunera knikarmscherm standaard voorzien van een oogwindwerk, maar elektrische aansturing is ook mogelijk.

Het doek van onze knikarmschermen

Onze collectie bestaat uit kwaliteitsdoeken van Tibelly met een lange levensduur die verkrijgbaar zijn in vele maten, motieven en kleuren. Het wordt geweven uit door en door gekleurde polyacrylaatvezels wat kleurechtheid garandeert. Door impregnatie is het doek ook optimaal water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Onze doeken houden ten minste 90% van de schadelijke UV-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Wilt u ook een van onze knikarmschermen aanschaffen om de zon buiten uw woning of bedrijfspand te houden? Neem dan contact met ons op.