Zonwering Mierlo

Solar rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken of screens op zonne-energie? Zoek dan niet verder want bij Zonwering Mierlo hebben we de perfecte oplossing voor u. Wij adviseren en plaatsen namelijk rolluiken en screens op zonne-energie met een Somfy Solar Motor. Daarmee bent u verzekerd van een milieuvriendelijke toepassing en een zonnepaneel dat maar liefst 20 jaar meegaat. Daarbij is zonlicht niet eens nodig, want daglicht volstaat om de rolluiken en screens te kunnen bedienen. 

Rolluiken en screens op zonne-energie die perfect werken

Eindelijk is er een perfecte oplossing voor rolluiken en screens op zonne-energie op de markt gekomen. Het voordeel is in de eerste plaats dat ze heel gemakkelijk te plaatsen zijn. Er is geen aansluiting op het stroomnet, geen kap- of breekwerk en geen bedrading in huis of tegen de muren nodig. Het enige dat we hoeven te doen is de rolluiken en screens met schroeven bevestigen, op de zender te drukken en alles werkt. U hoeft als klant zelfs niet eens thuis te zijn als wij de montage uitvoeren. We doen alles via de buitenzijde van uw huis.

Prachtig afgewerkt design

Maar een rolluik of screen op zonne-energie biedt meer dan eenvoudig gebruiksgemak. Ze zijn namelijk ook nog eens voorzien van een prachtig design. Zo weet u zeker dat uw nieuwe rolluiken of screens met zonnepaneel uw huis een stijlvolle uitstraling meegeven. En dankzij de fantastische technologie vindt u altijd het perfecte evenwicht in warmte en lichtsterkte.

De Somfy Solar Motor

Onze rolluiken en screens zijn voorzien van een zelf oplaadbare Somfy Solar Motor. Het zonnepaneel vangt de straling van het licht op en zet deze om in elektrische energie. Daar wordt vervolgens de draadloze accu mee opgeladen. De motor is voorzien van een soft start en een soft stop functie. Daarmee wordt het rolluik of screen zacht geopend en gesloten wat de levensduur verhoogt.

De voordelen voor u op een rij:

Wilt u ook een rolluik of screen met zonnepaneel aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op.