Zonwering Mierlo

Rolluik reparaties

Een rolluik is voor veel mensen een ideale oplossing als we kijken naar zaken als veiligheid, privacy en zonwering. Maar wat nu als uw rolluiken onverhoopt kapot gaan? Schakel dan Zonwering Mierlo in want wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor een noodreparatie. Rolluiken bevatten allerlei bewegende onderdelen die na verloop van tijd gaan slijten. Niet alleen door de tijd maar ook door intensief gebruik en weersinvloeden gaan rolluiken kapot. Bij ons kunt u gelukkig perfect terecht voor allerlei soorten rolluik reparaties. Schakel ons in voor specifieke werkzaamheden zoals het vervangen van de optrekbanden, bandopwinders, ophangveren en de motoren.

Rolluik repareren: motoren vervangen

Als we de motoren van een rolluik vervangen, plaatsen we normaal gesproken altijd een Somfy-motor terug. Dit merk rolluik-motoren behoort tot de beste motoren die er op dit gebied te krijgen zijn. Ze zijn voorzien van een afstandsbediening waarbij u de keuze heeft uit een 1-kanaalsfrequentie en een 4-kanaalsfrequentie. Met het tweede type is het dan mogelijk om met 1 afstandsbediening meerdere Somfy rolluiken te bedienen.

Rolluik reparatie en vervanging: kies voor elektrisch

Het kan best zijn dat u nu nog een rolluik heeft dat u met de hand bedient. Logisch dat u dan graag een nieuw rolluik wilt dat elektrisch te bedienen is. Voor Zonwering Mierlo is dat geen enkel probleem. U bent bij ons altijd verzekerd van een passend advies over de mogelijkheden van het vervangen van uw rolluiken.

U ziet het: ook voor het repareren van uw rolluiken moet u bij de professionals van Zonwering Mierlo zijn.
Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Neem een kijkje bij onze andere opties voor zonwering, rolluiken, screens:

Ritsscreens

knikarm zonnescherm