Zonwering Mierlo

Uitvalschermen

Bent u op zoek naar een product om relatief eenvoudig maar wel zeer effectief zonlicht te weren uit uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor een van onze uitvalschermen. Dankzij de variabele uitvalshoek zorgt u met deze vorm van zonwering voor een goede afscherming tegen de felle zon. Daardoor blijft de warmte buiten en is het binnen aangenaam. Een uitvalscherm is geschikt bij ramen waar een vrije doorloop niet nodig is zoals een keuken- of woonkamerraam, vanaf de eerste etage of bij balkons.

Constructie en vormgeving van onze uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn voorzien van een solide constructie. De kap en de armen zijn vervaardigd van gepoedercoat hoogwaardig recyclebaar aluminium. De bouten, moeren en assen zijn allemaal van roestvrij staal. Bovendien zijn onze uitvalschermen stijlvol vormgegeven, perfect afgewerkt en heel gemakkelijk te bedienen. Het doek van het scherm is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Kortom: we hebben zonwering die past binnen ieders smaak en voorkeuren.

Uitvalscherm Rondo 50/80

Ons instapmodel is de Rondo 50/80. Het is een echte klassieker onder de zonneschermen en heeft een windvast scherm. De strakke en stevige voorlijst zorgt voor vertrouwde degelijkheid en het scherm heeft een beschermde kap. De voorzijde van de open kap beschikt over een praktische rand voor de afvoer van regenwater. Uitvalscherm Rondo is verkrijgbaar met zowel een oogwindwerk als met een band.

Uitvalscherm Carré 95

De Carré 95 is een uitvalscherm met een gesloten cassette. Ook dit is een windvast model en het is voorzien van een vierkante vormgeving met afgeschuinde voorlijst. De robuuste vorm zorgt bij elk gebouw voor een strakke en moderne uitstraling. Door de gesloten cassette is het doek volledig tegen weer en wind beschermd. De Carré 95 is handbediend met oogwindwerk te verkrijgen maar u heeft ook de mogelijkheid van elektrische aansturing via een schakelaar of afstandsbediening.

Wilt u ook een van onze uitvalschermen aanschaffen om de zon buiten uw woning of bedrijfspand te houden? Neem dan contact met ons op.