Zonwering Mierlo

ritsscreens

Op het gebied van zonwering zijn de mogelijkheden eindeloos. Een speciale vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen, zijn de zogeheten ritsscreens. Dit zijn screens aan de buitenzijde van uw ramen die voorzien zijn van een rits. Ritsscreens zijn standaard elektrisch bediend waarbij de rits in een geleidesysteem is verwerkt. In dichte stand is zo’n screen volledig gesloten en in combinatie met de verticale plaatsing dekt een ritsscreen het volledige glasoppervlak af. Het resultaat? Hinderlijk licht en ook warmte worden zo effectief geweerd.

Verticale zonwering mét zicht naar buiten

Een ritsscreen is een verticale zonwering die parallel aan de gevel wordt gemonteerd en op eenzelfde manier sluit. Zo komt de zonwering niet los van de gevel (zoals bij bijvoorbeeld een luifel) en neemt daardoor geen kostbare ruimte in beslag. Maar misschien nog wel het meest bijzondere is dat u het zicht naar buiten niet verliest. Dat heeft te maken met het speciale screendoek dat er voor zorgt dat u wel naar buiten maar anderen niet naar binnen kunnen kijken.

Meerdere varianten ritsscreens

Als u ook ritsscreens zoekt voor de ramen van uw woning, uw serre of uw terrasverkapping, dan kunt u bij Zonwering Mierlo terecht voor uiteenlopende varianten. En ook voor bijzondere toepassingen op het gebied van multifunctionele zonwering bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u ook ritsscreens om de zon buiten uw woning of bedrijfspand te houden?
Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u op de juiste manier adviseren en de ritsscreens vervolgens bij u installeren.

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Neem een kijkje bij onze andere opties voor zonwering, rolluiken, screens:

Rolluiken

knikarm zonnescherm