Zonwering Mierlo

Rolluiken

U kunt verschillende redenen hebben om te kiezen voor rolluiken. Misschien wilt u de zon buiten houden of zoekt u naar een oplossing op het gebied van veiligheid en privacy. Ook op het gebied van isolatie kunnen rolluiken uitkomst bieden, aangezien zij ook een deel van de kou tegenhouden. Wat uw redenen ook zijn, bij Zonwering Mierlo kunt u uitstekend terecht als het aankomt op rolluiken. Onze professionals weten precies welke rolluiken voor uw situatie het meest geschikt zijn en zorgen daarnaast voor een vakkundige installatie.

Veiligheid

Niemand wil dat er in huis of op kantoor wordt ingebroken. De meeste woninginbraken vinden plaats op plekken waar geen of slechte inbraakvertragende voorzieningen zijn getroffen. Door rolluiken te plaatsen, zorgt u ervoor dat zogeheten gelegenheidsinbrekers uw huis of bedrijfspand sneller zullen overslaan. De drempel om succesvol te kunnen inbreken ligt bij een huis met rolluiken nu eenmaal een stuk hoger. Maak het inbrekers dus lastig en kies voor rolluiken op maat voor uw woning.

Privacy en rust

Rolluiken bieden u ook privacy en rust. Ze zijn namelijk geluiddempend, lichtregulerend en inkijkwerend. En daarnaast zijn ze ook weerbestendig en insectenwerend. Met de juiste rolluiken behoudt u de controle over uw privacy en rustmomenten. Een volledig gesloten rolluik blokkeert de lichtinval en kan het geluid met wel 10 decibel verminderen.

Isolatie

We denken er misschien niet snel aan, maar isolatie is ook een belangrijke reden om voor rolluiken te kiezen. Een rolluik in gesloten stand isoleert de achterliggende ruimte(s) van de weersomstandigheden. Dus heeft een rolluik zowel in de zomer als in de winter een positief effect op uw binnenklimaat. En aansluitend op de onderhoudskosten en uw energierekening.

Wilt u ook rolluiken laten plaatsen voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u op de juiste manier adviseren en de rolluiken vervolgens bij u installeren.

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Neem een kijkje bij onze andere opties voor zonwering, rolluiken, screens:

Ritsscreens

knikarm zonnescherm