Zonwering Mierlo

Plissé hordeuren/ horren

Wilt u insecten buitenshuis houden zonder dat deuren en ramen dicht moeten blijven? Dan kunt u onze hordeuren en horren ongetwijfeld goed gebruiken. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor plissé hordeuren en horren. Het verschil met een gewone hordeur is dat het een draaideur betreft die altijd naar binnen of naar buiten draait als die geopend wordt. Een plissé hordeur kenmerkt zich door het vouwsysteem van het horgaas.

Hoe werkt een plissé hordeur?

Als u een plissé hordeur wilt openen, dan doet u dat op dezelfde manier als bij een schuifdeur. Het horgaas vouwt vervolgens naar links of naar rechts. Groot voordeel hiervan is dat zo’n hordeur (of hor als u er eentje voor het raam gebruikt) veel minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast is zo’n hordeur ook stukken gebruiksvriendelijker. Het gaas veert ook nog eens mee zodat ze ook veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

Speciaal design plissé hordeur

Wij hebben plissé hordeuren en horren die voorzien van een speciaal design. Zo geven ze uw interieur ook meteen een luxe uitstraling mee. De lage geleidingsrail op de drempel van slechts 3 millimeter biedt daarbij veel comfort.

Daarnaast bieden onze plissé horren en hordeuren nog meer voordelen:

– de levertijd bedraagt ongeveer 1 week
– fraai af te werken binnen het kozijn
– zowel binnen als buiten en zowel in als op de dag plaatsbaar
– eenvoudige bediening
– ‘s winters eenvoudig te verwijderen om op te slaan voor het jaar daarna
– gaas is bij ongelukjes gemakkelijk terug te duwen op de ondergeleider
– verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur (tegen meerprijs)

U ziet het: voor plissé hordeuren en horren moet u bij Zonwering Mierlo zijn. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

 

 

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Neem een kijkje bij onze andere opties voor zonwering, rolluiken, screens:

Rolluiken

Ritsscreens