Zonwering Mierlo

Zonwering Beek en Donk: oplossing op maat

Om over te willen stappen op zonwering kunt u verschillende redenen voor hebben. U wilt bijvoorbeeld graag schaduw en verkoeling op uw terras, u zoekt naar verduistering en het buitenhouden van de zon in huis of u heeft behoefte aan wat extra veiligheid en zekerheid. Wij hebben voor u op dit gebied in elk geval altijd de juiste oplossing op maat. Of het nu gaat om rolluiken, ritsscreens of (plissé) hordeuren en horren: bij ons zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Laat u door ons vrijblijvend adviseren en kies in samenspraak met ons de best passende oplossing.

Wij plaatsen ook rolluiken in Beek en Donk
Bij Zonwering Mierlo zijn we al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van rolluiken plaatsen. Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgedaan in Beek en Donk en allerlei plaatsen daar omheen. Daarnaast kunt bij ons ook terecht voor rolluikreparaties, mocht er iets aan uw bestaande rolluiken kapot zijn gegaan.

Met ritsscreens kiest u voor strakke zonwering
In Beek en Donk adviseren wij op het gebied van buitenzonwering steeds vaker moderne en strakke ritsscreens. Deze verticale screens worden parallel aan de gevel van uw huis bevestigd en steken dus niet uit. Met als grote voordeel (ten opzichte van de oude vertrouwde zonneschermen en luifels met knikarmen) dat ze aan de buitenzijde van de woning geen ruimte in beslag nemen. En wat ook zeer handig is: u kunt er wel door naar buiten kijken maar andere mensen niet bij u naar binnen.

Hordeuren en horren in Beek en Donk nodig?
Heeft u in uw huis in Beek en Donk last van wespen, muggen en andere insecten? Kies dan voor geschikte hordeuren of horren. Onze experts kunnen deze (plissé) hordeuren en horren op de juiste manier bij u plaatsen.

Natuurlijk maakt het niet uit of u in Beek en Donk woont of ergens ver daarbuiten: wij plaatsen allerlei soorten zonwering en horren in de omgeving. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag aan ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.