Zonwering Mierlo

Zonwering Helmond: ruime keuze

Heeft u behoefte aan zonwering bij uw woning? Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar schaduw en verkoeling op het terras, u de zon wilt buitenhouden of omdat u behoefte heeft aan wat extra veiligheid en zekerheid. Bij Zonwering Mierlo kunt u uitstekend terecht voor een oplossing die is toegespitst op uw situatie. Voor rolluiken, ritsscreens of (plissé) hordeuren en horren is het altijd slim om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies.

Rolluiken in Helmond laten plaatsen
Een van de dingen waar we goed in zijn is het plaatsen van rolluiken. In Helmond maar ook in de plaatsen daar omheen hebben we al heel wat rolluiken bevestigd rondom ramen en deuren. Dat heeft ervoor gezorgd dat we echt specialisten zijn op dit gebied. Heeft u al een rolluik maar is het momenteel stuk? Wij zijn ook in te schakelen voor de meest uiteenlopende rolluikreparaties.

 

Ritsscreens: zonwering die geen ruimte in beslag neemt
In Helmond adviseren wij op het gebied van buitenzonwering steeds vaker ritsscreens. Deze moderne en strakke verticale screens bevestigen we parallel aan de gevel van uw huis waardoor ze niet uitsteken en dus aan de buitenzijde van de woning geen ruimte in beslag nemen. Het mooie is dat u door ritsscreens zelf wel naar buiten kunt kijken, maar dat anderen net van buiten naar binnen kunnen kijken.

Wij plaatsen ook hordeuren en horren in Helmond
Woont u in Helmond en heeft u vaak last van wespen, muggen en andere insecten die uw huis binnenvliegen? Zorg er dan voor dat u de juiste hordeuren of horren uitkiest waarmee u op een praktische manier deze vervelende beestjes buiten houdt. Onze experts komen dan vervolgens deze (plissé) hordeuren en horren vakkundig bij u plaatsen.

Maar of u in Helmond woont of in een plaats of gemeente daar omheen: als u iets nodig heeft op het gebied van zonwering, rolluiken of horren doet u er verstandig aan om ons in te schakelen. Voor meer informatie over onze dienstverlening of bij een specifieke vraag kunt u altijd contact met ons opnemen.